Da ble det satt et påskebrygg i går.. en variant av Belgisk trippel. ( Silence Of The Lambs påskebrygg )
Kokte opp ca 20 liter vann, mesket i 90 minutter ved 65 grader, deretter skylt med ca 14 liter vann over en 30 min. periode.
Målte OG før kok, den viste 1025 ca.. Tilsatte 1 kg lys kandis iht. Oppskrift, kokte i 60 min. Og endte opp med en OG på 1080. Målet var 1075, så vi er veldig fornøyd. Vi fikk ut 20 Liter vørter, hvis alt går som det skal i gjæringsprossessen forventer vi å sitte igjen med en % på 7,5 / 8.
Kokte opp ca 20 liter vann, mesket i 90 minutter ved 65 grader, deretter skylt med ca 14 liter vann over en 30 min. periode.
Målte OG før kok, den viste 1025 ca.. Tilsatte 1 kg lys kandis iht. Oppskrift, kokte i 60 min. Og endte opp med en OG på 1080. Målet var 1075, så vi er veldig fornøyd. Vi fikk ut 20 Liter vørter, hvis alt går som det skal i gjæringsprossessen forventer vi å sitte igjen med en % på 7,5 / 8.