Hei!
Jeg brygget denne og er snart ferdig å konsumere batchen:
http://brewgr.com/recipe/19023/akkaipa-third-try-american-ipa-recipe?public=true
Holder på å utvikle min egenkomponerte IPA og tenkte at 180 gram (til 25 liters batch) skulle gi voldsomt med aroma og smak i mitt 3. forsøk. IPA-en ble veldig bra, men er overrasket over at humlene ikke lagde mer smak og aroma enn de gav. Er det slikt at mange ulike humler kan slå de ulike smakene og aromaene i hjel? Har noe spesialmalt i mesken; bør jeg fjerne disse for å få mer plass til humlesmakene?
Skal straks utforme mitt fjerde forsøk. Alle forsøkene til nå har vært bra, dog ønsker jeg enda mer humlesærpreg. Trenger tips for å få dette frem...
Mvh
akkamannen
Jeg brygget denne og er snart ferdig å konsumere batchen:
http://brewgr.com/recipe/19023/akkaipa-third-try-american-ipa-recipe?public=true
Holder på å utvikle min egenkomponerte IPA og tenkte at 180 gram (til 25 liters batch) skulle gi voldsomt med aroma og smak i mitt 3. forsøk. IPA-en ble veldig bra, men er overrasket over at humlene ikke lagde mer smak og aroma enn de gav. Er det slikt at mange ulike humler kan slå de ulike smakene og aromaene i hjel? Har noe spesialmalt i mesken; bør jeg fjerne disse for å få mer plass til humlesmakene?
Skal straks utforme mitt fjerde forsøk. Alle forsøkene til nå har vært bra, dog ønsker jeg enda mer humlesærpreg. Trenger tips for å få dette frem...
Mvh
akkamannen