stenkarlsen
Norbrygg-medlem
Sitter å ser at olbrygging.no har noe de mener er "premium" vinsett, og må innrømme at jeg ble ganske nyskjerrig. Har trålet gjennom forumet for å sjekke om det er noen som har skrevet noe om dette, men det var noget tynt, så da blei det en ny tråd.
1. Er det noen som har erfaring med vinsettene der ute? Jeg har personlig bare smakt disse fra europris, og må ærlig innrømme at dette ikke traff helt mine smaksløker. Samtidig tenker jeg at det er helt sikkert noen som har gjort dette bedre enn europris..?
2. Om noen har prøvd å lage vin, har dere prøvd å gjære det under trykk? Når jeg tenker på hjemmelage vin er jo usmaker fra dårlig gjæring det første jeg tenker på, så da kan kanskje dette være et steg i riktig retning? Jeg ser ikke for meg å lage musserende vin da jeg forstår at dette trenger veldig høyttrykk, men om hvitvinen er litt perlende er det på ingen måte noe krise tenker jeg.
3. Om jeg gjør dette har jeg lyst til å tappe det på boks. Dette for å kunne ta meg "et glass" uten å måtte åpne ei flaske, samt muligheten til å ta med meg en boks eller to på fjellet. Da jeg ikke ser noen andre snakke om det. er det noen grunn til at jeg burde unngå dette?
Håper det er noen der ute med litt erfaring som kan hjelpe meg å forstå om dette er go eller nogo...
1. Er det noen som har erfaring med vinsettene der ute? Jeg har personlig bare smakt disse fra europris, og må ærlig innrømme at dette ikke traff helt mine smaksløker. Samtidig tenker jeg at det er helt sikkert noen som har gjort dette bedre enn europris..?
2. Om noen har prøvd å lage vin, har dere prøvd å gjære det under trykk? Når jeg tenker på hjemmelage vin er jo usmaker fra dårlig gjæring det første jeg tenker på, så da kan kanskje dette være et steg i riktig retning? Jeg ser ikke for meg å lage musserende vin da jeg forstår at dette trenger veldig høyttrykk, men om hvitvinen er litt perlende er det på ingen måte noe krise tenker jeg.
3. Om jeg gjør dette har jeg lyst til å tappe det på boks. Dette for å kunne ta meg "et glass" uten å måtte åpne ei flaske, samt muligheten til å ta med meg en boks eller to på fjellet. Da jeg ikke ser noen andre snakke om det. er det noen grunn til at jeg burde unngå dette?
Håper det er noen der ute med litt erfaring som kan hjelpe meg å forstå om dette er go eller nogo...