Vite forskjell på tørr og fersk gjær.

Hei.
Lurer litt på hvordan dere vet forskjell på gjær typene? Har sett på en del oppskrifter der det er brukt fersk gjær, men selv så e æ så lite dreven i brygge faget at æ bruka bare tørrgjær. Så om det nu står I oppskriften fersk gjær, hvordan kan æ da finne ut hvilke type tørrgjær æ kan bruke istedenfor den ferske?
 
Letteste er vel å bare Google dry yeast subsitution (insert våtgjær). Noen ganger finner du et enkelt og konkret svar. Andre ganger er det flere som ligner litt og da er det bare å bla seg nedover forumsider og lese erfaringer.
 
Letteste er vel å bare Google dry yeast subsitution (insert våtgjær). Noen ganger finner du et enkelt og konkret svar. Andre ganger er det flere som ligner litt og da er det bare å bla seg nedover forumsider og lese erfaringer.

Ok. Takker for svar. Tenkte ikke på Google .
 
I delforumet "Råvarer" er det en gjærtråd. Tror det er tredje øverste av de limte trådene og du finner en link (i tredje siste inlegg?) på side 2.
 
Tilbake
Topp