Jeg har prøvd å søke litt rundt etter dette, og fant en tråd et sted som virker plausibel. Jeg legger ved et google dokument med uttdrag av innlegget, samt et regneark som jeg utarbeidet på bakgrunn av denne.
Det jeg lurte på var effekten av isomeringen av humlen i whirlpool, samt hvor mye den ekstra tiden hadde å si for humletilsettingene under kok. Jeg skal prøve dette på et brygg selv, men artig om andre også kunne prøve
https://docs.google.com/document/d/16Zo8zTgVe2DZlVbgo9NgyXsIh6m_DYmUDmNFgnhzhFU/edit
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Dao58vxIn1aT_QnNkzKVufRvb2T36Gyr7rElvQwaI0A/edit#gid=0
Noen kommentarer?
Det jeg lurte på var effekten av isomeringen av humlen i whirlpool, samt hvor mye den ekstra tiden hadde å si for humletilsettingene under kok. Jeg skal prøve dette på et brygg selv, men artig om andre også kunne prøve
https://docs.google.com/document/d/16Zo8zTgVe2DZlVbgo9NgyXsIh6m_DYmUDmNFgnhzhFU/edit
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Dao58vxIn1aT_QnNkzKVufRvb2T36Gyr7rElvQwaI0A/edit#gid=0
Noen kommentarer?
Sist redigert: