White IPA?

Jeg har brukt Mangrove Jack's belgian wit m21, med godt resultat ved et par tilfeller. Har brukt den i white apa/ipa..

Er denne gjæren ''hissig''?
Har du pleid og bruke 1 eller 2 pakker?

Har brukt M20 en gang, den gjæret som bare faen, rant ut av gjærlåsen og greier.
 
Er denne gjæren ''hissig''?
Har du pleid og bruke 1 eller 2 pakker?

Har brukt M20 en gang, den gjæret som bare faen, rant ut av gjærlåsen og greier.

Hei. Vil ikke karakterisere den som direkte hissig, men den gjærer velvillig og gjør jobben. Men nå har jeg relativt mye "headspace" i gjæringskaret, da jeg brygger stort sett rundt 18 liter. Men gjæren kan være lunefull mtp temperaturfall, da den brått kan stoppe opp hvis temp synker under gjæring. Jeg bruker 1 pakke og det holder for antall liter og styrke jeg brygger. Vær obs at MJ sine poser med gjær inneholder færre gram, en feks fermentis.
 
Hei. Vil ikke karakterisere den som direkte hissig, men den gjærer velvillig og gjør jobben. Men nå har jeg relativt mye "headspace" i gjæringskaret, da jeg brygger stort sett rundt 18 liter. Men gjæren kan være lunefull mtp temperaturfall, da den brått kan stoppe opp hvis temp synker under gjæring. Jeg bruker 1 pakke og det holder for antall liter og styrke jeg brygger. Vær obs at MJ sine poser med gjær inneholder færre gram, en feks fermentis.

Takker!
Da prøver jeg nok denne og kjører på med 2 pakker, siden det er litt mer liter + høyere %.
 
Tilbake
Topp