Witbier.

Hei folkens.
Holder på å planlegger mitt brygg nr 3 i rekken nå. som skal være en belgisk wit. Så lurte på om det er noen her som syns denne oppskriften ser grei ut, eller trenger den litt mere av det ene eller det andre? Har skjønt at det burde være rå hvete å slikt for at det skal bli helt rett, men den prosessen det må igjennom tror jeg at får vente en stund.  Håper ikke dette er HELT på trynet nå da :biersmile:

Ingredients

Amount Item Type % or IBU
2,85 kg pilsner malt (2,0 SRM) Grain 55,34 %
2,00 kg Wheat Malt, Ger (2,0 SRM) Grain 38,83 %
0,30 kg Cara-Pils/Dextrine (2,0 SRM) Grain 5,83 %
25,00 gm Tettnang [4,50 %] (60 min) Hops 11,7 IBU
10,00 gm Saaz [5,00 %] (60 min) Hops 5,2 IBU
10,00 gm Saaz [5,00 %] (1 min) Hops 0,2 IBU
10,00 gm Ginger Root (Boil 10,0 min) Misc 
15,00 gm Orange Peel, Bitter (Boil 5,0 min) Misc 
25,00 gm Coriander Seed (Boil 5,0 min) Misc 
1 Pkgs Belgian Wit II (White Labs #WLP410) Yeast-Ale 

Beer Profile

Est Original Gravity: 1,052 SG
Est Final Gravity: 1,014 SG 
Estimated Alcohol by Vol: 4,97 % 
Bitterness: 17,2 IBU Calories: 490 cal/l
Est Color: 3,7 SRM Color: Color 
 
ALEien skrev:
Hei folkens.
Holder på å planlegger mitt brygg nr 3 i rekken nå. som skal være en belgisk wit. Så lurte på om det er noen her som syns denne oppskriften ser grei ut, eller trenger den litt mere av det ene eller det andre? Har skjønt at det burde være rå hvete å slikt for at det skal bli helt rett, men den prosessen det må igjennom tror jeg at får vente en stund.  Håper ikke dette er HELT på trynet nå da :biersmile:

Ingredients

Amount Item Type % or IBU
2,85 kg pilsner malt (2,0 SRM) Grain 55,34 %
2,00 kg Wheat Malt, Ger (2,0 SRM) Grain 38,83 %
0,30 kg Cara-Pils/Dextrine (2,0 SRM) Grain 5,83 %
25,00 gm Tettnang [4,50 %] (60 min) Hops 11,7 IBU
10,00 gm Saaz [5,00 %] (60 min) Hops 5,2 IBU
10,00 gm Saaz [5,00 %] (1 min) Hops 0,2 IBU
10,00 gm Ginger Root (Boil 10,0 min) Misc 
15,00 gm Orange Peel, Bitter (Boil 5,0 min) Misc 
25,00 gm Coriander Seed (Boil 5,0 min) Misc 
1 Pkgs Belgian Wit II (White Labs #WLP410) Yeast-Ale 

Beer Profile

Est Original Gravity: 1,052 SG
Est Final Gravity: 1,014 SG 
Estimated Alcohol by Vol: 4,97 % 
Bitterness: 17,2 IBU Calories: 490 cal/l
Est Color: 3,7 SRM Color: Color 

http://norbrygg.no/forum/index.php?topic=5808.new;topicseen#new Om du leser litt her, kanskje det kan være til hjelp.  :yes:
 
Oi. ser det var litt unødvendig å starte en ny tråd om dette ja gitt.. lærer vell av sine feil. Men mange tips å hente på den tråden ja.
Men er det noen som har noe erfaring med litt ingefær i øl?
 
Tilbake
Topp