God kveld.
I min familie vandrer det glutenallergi. Nylig fikk et nytt medlem påvist styggheten. Han er veldig glad i øl, og spesielt øl man lager hjemme. Nå blir jo prosjektet mitt å lage noe drikkende han kan drikke.
Har noen erfaringer med Wln4000? Tørr jeg å gi glutenalergikere hjemmelaget øl tilsatt dette enzymet?
Nøgne Ø har jo to produkter som er gluten-redusert, nemlig bitter og porter. Noen som vet om det er på denne måten de reduserer glutenet?
I min familie vandrer det glutenallergi. Nylig fikk et nytt medlem påvist styggheten. Han er veldig glad i øl, og spesielt øl man lager hjemme. Nå blir jo prosjektet mitt å lage noe drikkende han kan drikke.
Har noen erfaringer med Wln4000? Tørr jeg å gi glutenalergikere hjemmelaget øl tilsatt dette enzymet?
Nøgne Ø har jo to produkter som er gluten-redusert, nemlig bitter og porter. Noen som vet om det er på denne måten de reduserer glutenet?