1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

WLP 565 Belgian saison

En tråd i 'Generelt og nybegynnerspørsmål' startet av Kleving, 14 Jun 2017.

  1. Miguel

    Miguel
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Hamar
    Been there done that. Fusel på begge batchene.
     
  2. royviggo

    royviggo
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Hokksund
    Jeg tolker svaret ditt som at du har prøvd to ganger (med WLP565) å øke temperaturen så snart stormgjæringen var i gang, og at du fikk fusel begge gangene? Kan du si litt mer om temperaturer og hvor raskt du økte temperaturen?
     
  3. Miguel

    Miguel
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Hamar
    Såvidt jeg husker så var det opp til 28 eller noe etter ca 12 eller 18 timer
     
  4. Aleksander87

    Aleksander87
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Bergen
    Sjekket SG på en saison med denne gjæren. Den har gjæret fra 1,061 til 1,003! Startet på 18,5 og økte til 27 grader over en uke. Neste gang starter jeg litt høyere i håp om et mer krydret preg.
     

Del denne siden