Hei.
Jeg er ganske fersk innen brygging, og lurer på følgene, da jeg "smacka" Wyeast posen så kjente jeg at "puten" i posen ble borte, ventet så noen timer men fikk ikke noe svelling.
fersk som jeg er så hadde jeg suppa i vørteren og oppdaget da at det var 2 poser der, og at den ene ikke var hull på.
Vørteren har nå stått i snart 24 T, men ikke noe liv i gjærlås og heller ikke noe skum i karet.
Hva skal jeg gjøre??
Jeg er ganske fersk innen brygging, og lurer på følgene, da jeg "smacka" Wyeast posen så kjente jeg at "puten" i posen ble borte, ventet så noen timer men fikk ikke noe svelling.
fersk som jeg er så hadde jeg suppa i vørteren og oppdaget da at det var 2 poser der, og at den ene ikke var hull på.
Vørteren har nå stått i snart 24 T, men ikke noe liv i gjærlås og heller ikke noe skum i karet.
Hva skal jeg gjøre??