Jeg brygget en Munich Dunkel. Planen var å lage en fyldig, tørr, crisp bayer. Desverre vel den søtere enn målet. Hva gikk galt?
Ølet smaker helt ok, men søtere enn målet mitt.
Og 1051 og Fg 1014. Jeg bruke kun 4.8kg Munich malt og 500g Crisp cara Gold. Jeg ønsket ikke å frigjøre ikke-gjærbart sukker så jeg mesket kun på 64 grader i 80 minutter. Jeg brukete wlp850 german Lager som jeg har brukt mye før med god utgjæring I pils. Jeg hadde starter og nok gjær. Hvorfor gjæret det ikke mer ut?
Ølet smaker helt ok, men søtere enn målet mitt.
Og 1051 og Fg 1014. Jeg bruke kun 4.8kg Munich malt og 500g Crisp cara Gold. Jeg ønsket ikke å frigjøre ikke-gjærbart sukker så jeg mesket kun på 64 grader i 80 minutter. Jeg brukete wlp850 german Lager som jeg har brukt mye før med god utgjæring I pils. Jeg hadde starter og nok gjær. Hvorfor gjæret det ikke mer ut?