loebrygg
Norbrygg-medlem
		Jeg tenkte kanskje droppe amigase, tilsette kun den ene sukkerpakka (jeg liker litt demerara i kaffen så det er ikke no problem) og vingjæra etter hovedgjæring og spare den andre til karbonering, det skulle vel gå bra. ec-1118 er oppgitt til 18%. Hvis jeg ikke karbonerer kunstig da
Satser på å starte gjæringa ved 1.120+ med US-05 og havne et sted 13 -14%
	
	
		
			
				
					
						 
					
				
			
			
				
					
						
							 www.olbrygging.no
						
					
					www.olbrygging.no
				
			
		
	
	
		
	
				
			Satser på å starte gjæringa ved 1.120+ med US-05 og havne et sted 13 -14%
 
					
				Ølbrygging AS -Gjør det selv!
Hos oss vil du finne kunnskapen og utstyret til å kunne lage ekte hjemmelaget øl, cider, vin, pizza, BBQ og mye mer!
				 www.olbrygging.no
						
					
					www.olbrygging.no
				
			
				Sist redigert: 
			
		
	
								
								
									
	
								
							
							 
				 
						 
 
		 
 
		
 
 
		 
 
		
 
 
		 
						
					 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		