loebrygg
Norbrygg-medlem
Jeg tenkte kanskje droppe amigase, tilsette kun den ene sukkerpakka (jeg liker litt demerara i kaffen så det er ikke no problem) og vingjæra etter hovedgjæring og spare den andre til karbonering, det skulle vel gå bra. ec-1118 er oppgitt til 18%. Hvis jeg ikke karbonerer kunstig da
Satser på å starte gjæringa ved 1.120+ med US-05 og havne et sted 13 -14%
www.olbrygging.no
Satser på å starte gjæringa ved 1.120+ med US-05 og havne et sted 13 -14%
![www.olbrygging.no](/proxy.php?image=https%3A%2F%2Fwww.olbrygging.no%2FMedia%2FBilder%2Fopengraph%2Fforside.jpg&hash=f26d385dab5c221dc62922cbaa4fd5d0&return_error=1)
Ølbrygging AS -Gjør det selv!
Hos oss vil du finne kunnskapen og utstyret til å kunne lage ekte hjemmelaget øl, cider, vin, pizza, BBQ og mye mer!
![www.olbrygging.no](/proxy.php?image=https%3A%2F%2Fwww.olbrygging.no%2Ffavicon-32x32.png&hash=5e7d14d06deb9d7c5f60fa42c6a47b08&return_error=1)
Sist redigert: