Var Ukens Øl en stund tilbake - mange synsinger her: https://forum.norbrygg.no/threads/ukens-ol.33628/post-623334Vinmonopolet sendte meg disse. Noen som har smakt det?
Rakk frem i dag. Gjæren holdt litt kjølig romtemp, så får stelle pent med dem før de brukesHva du ikke i posten i dag likevel: Vis vedlegget 70624
Ny ipa på gang?Litt humle porno her også
Nugget var pungtert (regner med skjedde i posten, så bare å teipe og putte i frys?)
Vis vedlegget 70933
Ny ipa på gang?
Spennende lesing! Litt utrolig at de ikke fikk infisert ølet med slikt utstyr.
Kveiken som er brukt, samt einelåg og bruk av kull, humle og/eller urter forhindrer bakteriell infeksjon. Ølet ble uansett drukket ferskt.Spennende lesing! Litt utrolig at de ikke fikk infisert ølet med slikt utstyr.
Litt inspirasjon før man leser bøkene: https://www.aperitif.no/artikler/med-ett-er-de-gamle-norske-oltradisjonene-hippe,404794
Det var nok infisert, som @Steinar Huneide skriver over her ble det drukket raskt. Spørs åssen det hadde tålt lagring.Litt utrolig at de ikke fikk infisert ølet med slikt utstyr.
Korrekt. Kan sende deg litt raftevold gård eller skare så har du korn til glass på ei uke.Er det for sent å brygge en ipa til påske? Jeg fant ut at svaret var nei, det er det ikke.
Jeg ble aldri noen kveikmann, har noen forsøk for noen år siden som ikke ble helt vellykket. Satser på US-05 denne gangen, den er nokså effektiv den ogsåKorrekt. Kan sende deg litt raftevold gård eller skare så har du korn til glass på ei uke.