Nylig innhold av Frode T

  1. Frode T

    Speidel svarer om Wifi-modulen...

    Hei Vegard, Så kult. Prøvde skriptet ditt på windows-maskinen, men fikk følgende feilmelding: Bareword found where operator expected at C:\Users\frodet\Downloads\beerxml-pars e.pl line 30, near "<title>beerxml2speidel" (Missing operator before beerxml2speidel?) syntax error at...
  2. Frode T

    Low Dissolved Oxygen Brewing

    Anbefaler denne episoden av Brew strong der Charles Bamforth blir intervjuet om emnet. Tror jeg fortsatt konsentrerer meg om CSA. http://www.thebrewingnetwork.com/membersarchive/bs_hsa1-26-09.mp3
  3. Frode T

    WLP 566

    Slenger med en oppdatering av saison'en med 566 ble veldig bra etter 2 uker med karbonering og 4 uker på flaske. Den trenger modning for å bli kvitt en sterk slags gjærkarakter.
  4. Frode T

    WLP 566

    Bra den. Lothe har tips om den i et par Vestkast-program.
  5. Frode T

    WLP 566

    Har hattsamme erfaring, men etter bare 2-3 mnd. Har lyst til å enten holde meg under 24 oC eller guffe på til 30 oC neste gang for å se om den oppfører seg på samme måte som 3787.
  6. Frode T

    WLP 566

    Eller så er kanskje 26 oC et område med mye esterproduksjon. Fant følgende uttalelse: "I've brewed a saison with WLP566 @ 85°F and won a medal with it. I brewed another batch up to 90°F and served it at a beer fest thing and it scored a 4.2 overall on Untappd from the people that tried it...
  7. Frode T

    WLP 566

    Tar opp denne igjen. Pitchet på 19 oC og økte 1 grad/døgn opp til 26.5 oC. Synes det ble for mye pepper. Andre med lignende erfaring? Etter hva jeg leser kan man kjøre wlp565 høyere enn wlp566 uten for mye ester/fenolproduksjon.
  8. Frode T

    Til Salgs To store rotklumper med fuggles humle

    Har sendt deg en pm
  9. Frode T

    Bloody 'ell IPA

    Alternativt humleskjema med mer trøkk mot slutten. Bare citra ved 2 min og tørrhumling. Ingredients: ------------ Amt Name Type # %/IBU 7,20 kg Pale Malt (2 Row) US (5,0 EBC) Grain 1...
  10. Frode T

    Bloody 'ell IPA

    Hmmm...sjekker ut #152 og #168 fra Brewdog. 250 g blodappelsin/juice på 20 l.
  11. Frode T

    Bloody 'ell IPA

    Tenkte jeg skulle prøve å klone Beawertowns Bloody 'ell IPA. Deilig og frisk IPA. Hvis dere ikke har prøvd den får man den på polet. Style Blood Orange IPA ABV 7.2% IBU 55 Malt Extra Pale Hops Magnum, Citra, Simcoe, Amarillo Vinmonopolet sier: Smak: Frisk med fin balanse. Tropisk frukt, og...
  12. Frode T

    Noen som bruker vekt til å måle vannmengde i gryta?

    Jepp. Bommer bare med en halv liter ved et typisk kokevolum på 32 liter. Satt allikevel inn et sikteglass. Veldig behagelig.
  13. Frode T

    Valg av utstyr for all grain

    For mesking ville jeg gått for noe veldig enkelt (kjele m/isolasjon + meskepose), og gått all-in på kjøleskap m/ temperaturkontroll, O2-sett, utstyr for gjærstarter og pH-måler. Men meskepose er kanskje litt heftig for 40 liter? Har man nok går man for noe mer avansert meskeutstyr. Har nok ca...
  14. Frode T

    WLP001 vs US-05 i APA

    Selv med 2 pakker us-05 i 25 l OG = 1.045 synes jeg man fikk mer gjæringspreg med us-05 sammenlignet med wlp001 grodd opp med starter til 200 B. Mengden gjær i bøtta til slutt ble ca det samme. Samme gjæringsprofil, men sikkert andre faktorer som spiller inn. Bl.a. er det vel en stor effekt av å...
  15. Frode T

    Pumpe til mesking og whirlpool

    Chug...chug...chug....chugger! Dyrere, men varer og varer + man får reservedeler.
Tilbake
Topp