Nylig innhold av Thom79

 1. T

  Haugesund og Omegn?!

  er nok det . holder til litt ned i gata fra deg eg da , ved hugarhallen . hva slags utstyr brygger du på ?
 2. T

  Haugesund og Omegn?!

  Høres artig ut d o . Missforsto eg da . Trudde d var bryggerlaug med fellesbrygging osv... men en sosial plattform for og utveksle erfaringer og dele godt øl og hygge høres morro ut d :) hvor på haugalandet holder du til da?
 3. T

  Haugesund og Omegn?!

  Har brygget tidligere og er klar for ny oppstart og kunne virkelig tenke meg og bli med på et laug osv... hva slags utstyr tenker folk man skal brygge med osv ???
 4. T

  tomasmesse av kinn bryggeri

  haakonjo: den er ikke helt lik på hverken smak eller opskrift. men er en dobbel ja.
 5. T

  boilermaker vs 36l katla kjele m termometer og silbunn

  takk for gode og utfyllende svar . siden jeg ikke har all grain oppsett enda står jeg fritt til og sette sammen d som passer. så får se hva jeg ender på . 
 6. T

  boilermaker vs 36l katla kjele m termometer og silbunn

  takk takk. men samtidig er d jo kult med  litt bling
 7. T

  boilermaker vs 36l katla kjele m termometer og silbunn

  lurer litt på en ting . hva vil være de vesentlige forskjellene på disse to kjelene? har boilern noe spesielt ved seg som katlakjelen ikke har bortsett fra bling effekten. eller vil begge være noenlunde like bra til mesking osv . prismessig er det jo en del og hente siden man får med silbunn osv...
 8. T

  Bratberg Kompaktbrygger, 35 liter

  ser på siden til stana at du ikke skal løfte ut maltrøret under brygging. hvorfor ikke??? og vil man ikke da få masse usmaker i ølet??
 9. T

  tomasmesse av kinn bryggeri

  syns ægirs julebrygg var vesentlig bedre i fjord enn ylir som de har i år. blir attig og smake bestefar i morgen
 10. T

  tomasmesse av kinn bryggeri

  sitter her og har fått fatt i 2 flasker av kinn sin tomasmesse. og må si at for meg er dette årets dessidert høydare på juleøl fronten. et belgisk kloster inspirert brygg med fin sødme og en rett ogslett nydelig øl. livsfarlig på 10% men d merkes knapt . kan absolutt ambefales. takk espen lothe...
 11. T

  åpen gjæring ala kinn

  lurer på hva som kreves av div utstyr/ type rom for og gjære med åpen tank ala d kinn holder på med? spesiellt med tanke på infeksjoner ol
 12. T

  import av corneliusfat

  to her o hvis det er mulig :) thomas.rognan01@gmail.com
 13. T

  På vippen. speidel eller boilermaker eller kjøleboks ????? hmm what to do

  takker for alle svar. er egentlig dette jeg har resonert meg fremm til selv o. Plass har jeg så blir vel kjøleboks og kjel tenker jeg , så heller bruke resten av budsjettet på tappeutstyr og anne snadder.
 14. T

  På vippen. speidel eller boilermaker eller kjøleboks ????? hmm what to do

  Skal gå over fra ekstrakt til grain å skal derfor handle inn utstyr , har brygget i litt over ett år og har som fler siklet på speidelen og brygget på en, er veldig enkelt og greit, men så er det prisen. for prisen av èn speidel kan man jo få seg en boilermaker,autosparger,silbunn og tappeutstyr...
 15. T

  Forskjellige metoder ved ekstraktbrygging

  er som deg . koker hele . men lurer også på om jeg ved neste brygg skal tilsette de siste 15 min. men har jo fått goe tilbakemeldinger hele veien.
Topp