Kurs i øl og mat torsdag 23. oktober kl. 18.00 i Oslo

Knut Halvorsen

Fylkesleder
Norbrygg Oslo og Akershus inviterer medlemmer til kurs i øl og mat i Drammensveien 43, torsdag 23. oktober kl. 18.00-20.00.

En av våre øldommere, Andreas Tufte Fjellanger, holder kurset. Han er også ølsommelier, kokk og kokkelærer, og har jobbet mye med øl og mat. Vi er i de beste hender denne kvelden!

Vi får en introduksjon til øl og mat: hva funker og hvorfor. Og det blir smaking av 5-6 øl i kombinasjon med mat. Noe tradisjonelt og noen utradisjonelle kombinasjoner.

Gratis billetter på Hoopla. Det blir nok trangt i døra, så kjenn din besøkelsestid.

Vel møtt!

Noprbrygg Oslo og Akershus
 
Imponerende høyt aktivitetsnivå. Takk til dere som bruker fritida på dugnad med tilrettelegging så vi andre kan kose oss glugg i hjel!
Det var moro å høre. At «dere andre» kommer på arrangementene er like viktig som å organisere dem - ellers er det liten vits. Takk til dere som deltar på det styret i Oslo og Akershus med gode medhjelpere steller i stand!
 
Sist redigert:
En redigert oppdatering fra kursholder Andreas:
«Det blir kort om generelle "regler" rundt mat og drikke i kombinasjon, og hva som er spesielt med øl og hva det fører med seg av evt. fordeler og ulemper i kombinasjoner.

Det blir en mindre 5-retter med smaker som det er satt øl til, som passer godt sammen. Ølene kan testes mot andre retter som kanskje ikke passer like godt sammen.

Ølen som er tenkt brukt er:
- Belgisk Wit
- Mørk lager
- Pale Ale
- Rodenbach Alexander
- Bokkøl»

Jeg tror dette blir en stor opplevelse! Ledige billetter - enn så lenge!
 
Tilbake
Topp