Fra vår aktive stavangermann Odland kommer følgende edle initiativ:
Vær hilset, venner av maltet!
Det er ikke å komme utenom - solen har snudd, gråværet har satt inn for fullt og det siste av varmen har for lengst tatt turen sørover. Alt er imidlertid ikke bare sorgen. Høsten og vinteren er en glimrende tid for brygging og for å ønske den kalde tiden velkommen ønsker dette humlehodet samtlige hjemmebryggere velkommen til 11.11.11 Collective Brew Day!
Hva er så 11.11.11 Collective Brew Day, spør du? Det er enkelt og greit en anledning for hjemmebryggere landet over til å prøve seg på å lage ekstreme øl innenfor noen satte rammer. Reglene er som følger:
1) Brygget MÅ brygges 11.11.11 (11. november 2011)
2) Brygget skal være 11%
3) Brygget skal ha 11 eller 111 IBU
4) Brygget skal inneholde 11 ingredienser
Som man kan se utifra reglene vil dette mest sannsynlig være øl som har godt av å stå i en lengre periode før de testes. Hvem vet - kanskje vi får stablet på plass både jury og premie innen den tid. Uansett sitter du iallefall igjen med et spesielt øl.
Selv om dette ikke er et offisielt norbrygg-arrangement, vil vi oppfordrer alle til å ta del i moroa! Bruk denne tråden til å dele dine ideer og eventuelle erfaringer i etterkant av bryggingen.
Vær hilset, venner av maltet!
Det er ikke å komme utenom - solen har snudd, gråværet har satt inn for fullt og det siste av varmen har for lengst tatt turen sørover. Alt er imidlertid ikke bare sorgen. Høsten og vinteren er en glimrende tid for brygging og for å ønske den kalde tiden velkommen ønsker dette humlehodet samtlige hjemmebryggere velkommen til 11.11.11 Collective Brew Day!
Hva er så 11.11.11 Collective Brew Day, spør du? Det er enkelt og greit en anledning for hjemmebryggere landet over til å prøve seg på å lage ekstreme øl innenfor noen satte rammer. Reglene er som følger:
1) Brygget MÅ brygges 11.11.11 (11. november 2011)
2) Brygget skal være 11%
3) Brygget skal ha 11 eller 111 IBU
4) Brygget skal inneholde 11 ingredienser
Som man kan se utifra reglene vil dette mest sannsynlig være øl som har godt av å stå i en lengre periode før de testes. Hvem vet - kanskje vi får stablet på plass både jury og premie innen den tid. Uansett sitter du iallefall igjen med et spesielt øl.
Selv om dette ikke er et offisielt norbrygg-arrangement, vil vi oppfordrer alle til å ta del i moroa! Bruk denne tråden til å dele dine ideer og eventuelle erfaringer i etterkant av bryggingen.