Johnemann
Norbrygg-medlem
Oioioi... Temperatursensoren jeg hadde tapet fast på bøtten falt av , utenfor gjæringsskaoet... Med det resultat at varmen slo seg på og forsøkte å lage 19grader gjennom skapveggene... Det går jo ikke.
Når jeg kikket inn i skapet slo varmen mot meg... Tapet fås sensor igjen og den steeeeg og steeeeeeg.. 32grader på bøtten... Sjait!
Nå er den 20 og det plopper villig vekk. Det var to bøtter der som var brygget dagen før og dagen før der igjen.. hva tror dere... Blir det noen gang øl av dette som kan drikkes?
En IPA og en brown ale
Med håp å melde..
/John
Når jeg kikket inn i skapet slo varmen mot meg... Tapet fås sensor igjen og den steeeeg og steeeeeeg.. 32grader på bøtten... Sjait!
Nå er den 20 og det plopper villig vekk. Det var to bøtter der som var brygget dagen før og dagen før der igjen.. hva tror dere... Blir det noen gang øl av dette som kan drikkes?
En IPA og en brown ale
Med håp å melde..
/John