kjellebass
Norbrygg-medlem
Jeg har akkurat mesket og skylt vørteren til en kommende pale ale. 5 minutter unna koketemperatur slår det meg at plutselig at det står PBW på boksen som jeg trodde var PH Stabilizer 5.2.
Jeg skulle ha ca 2 spiseskjeer PH 5.2 i de 40 literne med vann jeg tilsatte underveis, men nå har jeg altså tilsatt minst 1 spiseskje PBW. Er 99% sikker på at jeg brukte riktig boks under meskingen, men jeg skylte med nesten 20 liter vann og der ble det tilsatt 1 spiseskje PBW.
Hvilke bismaker dette kan gi er jeg usikker på, men når boksen anbefaler å ikke kaste opp hvis man svelger dette, men istedet drikke store mengder melk eller vann, så frister ikke dette brygget så veldig...
Er vel ikke annet å gjøre enn å finne et kaldt hjørne i kjelleren og grine litt?
Mvh,
Kjell B.
Jeg skulle ha ca 2 spiseskjeer PH 5.2 i de 40 literne med vann jeg tilsatte underveis, men nå har jeg altså tilsatt minst 1 spiseskje PBW. Er 99% sikker på at jeg brukte riktig boks under meskingen, men jeg skylte med nesten 20 liter vann og der ble det tilsatt 1 spiseskje PBW.
Hvilke bismaker dette kan gi er jeg usikker på, men når boksen anbefaler å ikke kaste opp hvis man svelger dette, men istedet drikke store mengder melk eller vann, så frister ikke dette brygget så veldig...
Er vel ikke annet å gjøre enn å finne et kaldt hjørne i kjelleren og grine litt?
Mvh,
Kjell B.