Hei. Jeg skal til å brygge etter en 7 Fjell Vinter oppskrift. Mengden har jeg tilpasset for å kunne brygge max i en BB60 med silkarr. Oppskriften ser slik ut:
Marris Otter: 12kg
Amber Malt: 0,55kg
Crystal Malt: 0,55kg
Dark Crystal: 0,55kg
Chocolate Malt: 0,35kg
Humle: Perle 60g - Cascade 94g - Citra 94g
Gjær: US-05 43g ?
Planen er å få 38 liter ferdig øl. Altså 19 liter i hver gjæringsdunk. Vil det være passelig med 21,5g gjær i hver av dunkene, eller burde jeg justere denne opp eller ned??
Om noen ser andre justeringer jeg burde ta, så er jeg takknemlig for innspill
Kjetil
Marris Otter: 12kg
Amber Malt: 0,55kg
Crystal Malt: 0,55kg
Dark Crystal: 0,55kg
Chocolate Malt: 0,35kg
Humle: Perle 60g - Cascade 94g - Citra 94g
Gjær: US-05 43g ?
Planen er å få 38 liter ferdig øl. Altså 19 liter i hver gjæringsdunk. Vil det være passelig med 21,5g gjær i hver av dunkene, eller burde jeg justere denne opp eller ned??
Om noen ser andre justeringer jeg burde ta, så er jeg takknemlig for innspill
Kjetil