To øl, en julebokk og selveste Deepwater Horizon, har stått på Corneliusfat i fryseren vår. Der skulle de stå på to grader og kullsyresettes, men menneskelig svikt spilte oss et puss, og vi forbyttet føleren på UT200 til fryseren og et gjæringsskap. Dermed har fryseren jobbet alt den kunne, og temperaturen har vært nede i -20 grader. Jeg har stilt det inn riktig nå og vil la ølet tine sakte til 2 grader.
Hvordan vil dette påvirke ølet? Har vi ødelagt noe? Er det noen grep vi kan gjøre?
Begge ølene var ferdiggjæret, og sto kun til karbonering og lagring, så min første tanke er at det ikke er noen katastrofe. Andre innspill?
Hvordan vil dette påvirke ølet? Har vi ødelagt noe? Er det noen grep vi kan gjøre?
Begge ølene var ferdiggjæret, og sto kun til karbonering og lagring, så min første tanke er at det ikke er noen katastrofe. Andre innspill?