Er det noen som seriøst har brygget noe alkoholfritt? Med ungdom i huset som skal kjøtes i hytt å pine er det som oftest noen bokser 0% i kjøla. Den som går best er Hansa Null synes jeg. Men kunne tenkt meg et fat med alkoholfritt.
Har noen tanker, kanskje andre kan spe på. Tenker kanskje Pale Ale som utgangspunkt. Gjærne noe i nærheten av Jonny Low. Det jeg kunne tenkt meg var å avbryte gjæringen i starten når gjær har satt smak men før alkoholproduksjon starter. Enten med varme eller gjærstopp(karbonerer på fat så trenger ikke karboneringsgjær). Det er andre måter også, frysing destilering etc. men tror ikke jeg vil gå den veien. Sikte på 1.020-1.030 kanskje. Mye havregryn? Eller kanskje gå en helt annen retning med gjærdrevet øl som en wit? Noen som har erfaringer...?
Har noen tanker, kanskje andre kan spe på. Tenker kanskje Pale Ale som utgangspunkt. Gjærne noe i nærheten av Jonny Low. Det jeg kunne tenkt meg var å avbryte gjæringen i starten når gjær har satt smak men før alkoholproduksjon starter. Enten med varme eller gjærstopp(karbonerer på fat så trenger ikke karboneringsgjær). Det er andre måter også, frysing destilering etc. men tror ikke jeg vil gå den veien. Sikte på 1.020-1.030 kanskje. Mye havregryn? Eller kanskje gå en helt annen retning med gjærdrevet øl som en wit? Noen som har erfaringer...?