Så akkurat det sjøl. Snakkes i bånn'a, her skarre mjælkes.De skulle vel ha 160 kr for 100 Amarillo?
Så akkurat det sjøl. Snakkes i bånn'a, her skarre mjælkes.De skulle vel ha 160 kr for 100 Amarillo?
Det du får høre er nok det du skrev mot slutten der. Ingen tvang deg til å kjøpe humla. Og. De Annonserer neppe når ny batch er på vei inn, for da ville de sittet igjen med en uviss mengde av fjorårets humle. Det er nok sånn business fungerer. Prisen på forrige batch blir nok dumpet etter at 2015 er inne, slik kan man maksimere profitten.
De har kilovis tilgjengelig
Prisen har gått opp over hele landet. 79kr for 100gr.
Jeg fikk en god pris på 1 kg
Den er:Noen som har en epostadresse til Bryggeland? Får noen spam-feilmelding når jeg prøver å fylle ut kontaktskjema på nett..
HansKr
Ja, banner vel i kjerka nå. Men er ikke så begeistret av den.Kan man bli like lykkelig uten amarillo?
Apropos det. Noen som vet hvordan humla blir oppbevart på lageret deres? Er jo ikke direkte kjølig i butikkene deres.
I butikken i Oslo er i allefall all humle lagret i romtemperatur.
Ifølge denne: http://morebeer.com/brewingtechniques/library/backissues/issue2.1/garetz.html er det bare å lagre de så kaldt som mulig. Jeg har de i fryser. Noen som har funnet artikler e.l. som understøtter at de bør oppbevares varmere?Hmmm, så jeg bør ikke lagre humlen i fryseren , ie kaldere enn -3 grader???
Det ville overraske meg veldig om produsenter eller grossister gjorde noe som kunne svekke kvaliteten på produktene de selger. Sjekk f. eks. http://hollingberyandson.com/about-us/. De svake leddene i kjeden er nok frakt og butikk.Om humle lagres på kjølerom eller i romtemperatur de få dagene de ligger i hylla i butikken, betyr mye mindre enn hvordan den håndteres noen måneder hos produsent, grossist, befraktere og andre ledd i kjeden. Jeg er mye mer bekymret for dårlig pakking enn at humla har ligget i romtemperatur.
(Har humlegrossister kjølelager? Så vidt jeg vet er det ikke vanlig.)
Det ville overraske meg veldig om produsenter eller grossister gjorde noe som kunne svekke kvaliteten på produktene de selger. Sjekk f. eks. http://hollingberyandson.com/about-us/. De svake leddene i kjeden er nok frakt og butikk.
Du har jo et stort erfaringsgrunnlag der, så det er betryggende å høre!Personlig har jeg aldri opplevd dårlig humle fra noen av de store, norske hjemmebryggerbutikkene.
Personlig har jeg aldri opplevd dårlig humle fra noen av de store, norske hjemmebryggerbutikkene.