Hei alle sammen.
Kan dere se på denne oppskriften og se om det blir helt galt.
Vil lage en APA der Amarilloen skal være hovedrolleinnehaver.
Tenkte å bruke Cascade som bitterhumle ganske enkelt for å spare på Amarilloen.(elsker den humla :biersmile
Gjær har jeg ikke bestemt meg for enda.
New Recipe (American Pale Ale)
Original Gravity (OG): 1.055 (°P): 13.6
Final Gravity (FG): 1.014 (°P): 3.6
Alcohol (ABV): 5.40 %
Colour (SRM): 13.3 (EBC): 26.2
Bitterness (IBU): 46.3 (Tinseth)
84% Pilsner
8% Amber Malt
8% Crystal 120
1.1 g/L Cascade (7.8% Alpha) @ 60 Minutes (Boil)
1.6 g/L Amarillo (11.9% Alpha) @ 15 Minutes (Boil)
1.6 g/L Amarillo (11.9% Alpha) @ 2 Minutes (Boil)
1.6 g/L Amarillo (11.9% Alpha) @ 10 Days (Dry Hop)
Single step Infusion at 65°C for 60 Minutes. Boil for 90 Minutes
Fermented at 18°C with
Kan dere se på denne oppskriften og se om det blir helt galt.
Vil lage en APA der Amarilloen skal være hovedrolleinnehaver.
Tenkte å bruke Cascade som bitterhumle ganske enkelt for å spare på Amarilloen.(elsker den humla :biersmile
Gjær har jeg ikke bestemt meg for enda.
New Recipe (American Pale Ale)
Original Gravity (OG): 1.055 (°P): 13.6
Final Gravity (FG): 1.014 (°P): 3.6
Alcohol (ABV): 5.40 %
Colour (SRM): 13.3 (EBC): 26.2
Bitterness (IBU): 46.3 (Tinseth)
84% Pilsner
8% Amber Malt
8% Crystal 120
1.1 g/L Cascade (7.8% Alpha) @ 60 Minutes (Boil)
1.6 g/L Amarillo (11.9% Alpha) @ 15 Minutes (Boil)
1.6 g/L Amarillo (11.9% Alpha) @ 2 Minutes (Boil)
1.6 g/L Amarillo (11.9% Alpha) @ 10 Days (Dry Hop)
Single step Infusion at 65°C for 60 Minutes. Boil for 90 Minutes
Fermented at 18°C with