Hei!
Jeg har planlagt å brygge en IPA på 50 liter som mitt første brygg. Jeg har fått anbefalt og kjøpt følgende ingredienser av en av leverandørene. Jeg er interessert i synspunkter på sammensetningen, og eventuelt gjennomføring av bryggingen. Bør jeg eksempelvis dele opp tilsetningen av pelletsen?
Mvh
Svein Erik
10 kilo Pale Malt
1 kilo münchener malt
(200 gram Crystal Malt, valgfritt)
200 gram Cascade Humle Pellets
Wyeast 1056 American Ale
Irish Moss
Jeg har planlagt å brygge en IPA på 50 liter som mitt første brygg. Jeg har fått anbefalt og kjøpt følgende ingredienser av en av leverandørene. Jeg er interessert i synspunkter på sammensetningen, og eventuelt gjennomføring av bryggingen. Bør jeg eksempelvis dele opp tilsetningen av pelletsen?
Mvh
Svein Erik
10 kilo Pale Malt
1 kilo münchener malt
(200 gram Crystal Malt, valgfritt)
200 gram Cascade Humle Pellets
Wyeast 1056 American Ale
Irish Moss