... Og jeg må si at jeg er rimelig forbanna sikker på at å klemme for mye på malten er årsaken! Selvfølgelig var jeg grådig nok til å prøve det bare fordi noen teite amerikanere som sikkert ikke smaker forskjell på råtten te, brygga i sjøstøvler og øl, sa at det gikk helt fint. Men jeg er ikke "vitenskapelig" forbanna sikker. Jeg har jo bare et tilfelle å vise til, og alle variabler er jo ikke fullstendig under kontroll.
Ølet smaker glimrende helt til ettersmaken slår inn. Den er ikke "katastrofal", men nok til at det dreper omtrent all gleden min ved å drikke brygget. Det som er ekstra irriterende er at jeg skulle ha det som et spesielt øl for spesielle anledninger, så jeg har satt det på fine 0.33 belgiske flasker med patentkork.
Jeg kan vurdere å lagre ølet i et års tid hvis det blir noe bedre, men om det er veldig usikkert så vurdere jeg nesten å slå det ut for å kunne bruke flaskene til noe annet... Noen som har konkret erfaring med lagring av astringent øl?
Ølet smaker glimrende helt til ettersmaken slår inn. Den er ikke "katastrofal", men nok til at det dreper omtrent all gleden min ved å drikke brygget. Det som er ekstra irriterende er at jeg skulle ha det som et spesielt øl for spesielle anledninger, så jeg har satt det på fine 0.33 belgiske flasker med patentkork.
Jeg kan vurdere å lagre ølet i et års tid hvis det blir noe bedre, men om det er veldig usikkert så vurdere jeg nesten å slå det ut for å kunne bruke flaskene til noe annet... Noen som har konkret erfaring med lagring av astringent øl?
Sist redigert: