God kveld!
Tiden for eksperimentell brygging har truffet meg, og jeg falt på brygging av baconøl. Jeg har snakket med mange som har drukket det fra kommersielle bryggerier, og absolutt ingen har sagt at de nøyt ølet. Til tross for dette så skal det selvfølgelig brygges.
Jeg har fått tak i dette produktet fra USA som jeg tenker å tørrgrise med etter stormgjæring.
Er det andre her på bruket som har prøvd seg på dette før? Har enda ikke bestemt meg for øltype, men har sett for meg at en saison kan være morsomt å prøve.
Hvis andre som sagt har erfaringer om samme brygg så del gjerne tips og triks, og andre tanker og innvendinger mottas selvfølgelig med takk. Øl skal det uansett bli!
Tiden for eksperimentell brygging har truffet meg, og jeg falt på brygging av baconøl. Jeg har snakket med mange som har drukket det fra kommersielle bryggerier, og absolutt ingen har sagt at de nøyt ølet. Til tross for dette så skal det selvfølgelig brygges.
Jeg har fått tak i dette produktet fra USA som jeg tenker å tørrgrise med etter stormgjæring.
Er det andre her på bruket som har prøvd seg på dette før? Har enda ikke bestemt meg for øltype, men har sett for meg at en saison kan være morsomt å prøve.
Hvis andre som sagt har erfaringer om samme brygg så del gjerne tips og triks, og andre tanker og innvendinger mottas selvfølgelig med takk. Øl skal det uansett bli!