Barteøl-festivalen 2017

Staro

Norbrygg-medlem
Barteøl-festivalen oppstod i kjølvannet av hjemmebryggerhelgen i Trondheim. Der kunne man få med seg gjær fra EC Dahls hjem. @Einar Michelsen foreslo i etterkant her på forumet å holde en konkurranse i hvem som laget det beste ølet med gjæren. Den selvutnevnte barte-generalen hadde selvsagt laget sin pils for lengst og var klar i det utfordringen var gitt. Noen få sporty bryggere kastet seg på og gjæren ble til og med dyrket opp og delt til de som ikke hadde den selv.

Her er listen over årets deltagere:
Her ser dere et utvalg flasker fra deltagerne som hadde laget etiketter:
IMG_2849.JPG

Generalen selv serverte rett fra fat på sitt beryktede bryggerom:
IMG_2843.JPG IMG_2844.JPG

Så var det opp i solen igjen for å grille litt. Det ble servert det lekreste spekekjøtt fra Bosnia til annet hjemmebrygg.
IMG_2847.JPG IMG_2846.JPG IMG_2845.JPG

På badet fant man ikke noen ordinær såpedispenser:
IMG_2852.JPG

Så flyttet vi oss inn for å gjøre vårt beste for å drikke @Einar Michelsen tom for øl.
inne.jpg

Vi gleder oss til neste års festival allerede!
 
Sist redigert:

Finn Berger

Moderator
Glemte å nevne det i innlegget, men høydepunktet var definitivt @Einar Michelsen sin Märtzen. Eisbocken hans var slettes ikke så ille den heller.

Er jo bare synd at vi aldri kom til juleølet.

Jeg går for eisbocken:). - og så var det antakelig bra at vi ikke kom til juleølet:p. Kommer selvfølgelig litt an på perspektivet;).

En artig opplevelse var forresten kveikølet til Morten; det med norsk humle som smakte muselort (de små svarte lakrispastillene som fantes før i verden.)
 
Sist redigert:
Topp