Hei
Jeg har brygget en Bayer lager øl som nå har stått en måned på lagring og skal på fat på mandag.
Dette er jo ett lager øl så det bør vel lagres i en måned før det drikkes etter det jeg har skjønt, men er dette pga karboneringen eller er det for smaken sin del?
jeg har nå smakt på Bayeren og den ble helt FANTASTISK i smak, lukt, farge og ettersmak så er dette uten tvil det beste brygget hittil.
Jeg lurer litt på om jeg skal tappe dette over på cornelius fat og tvangskarbonene det nå siden smaken allerede er der jeg ønsker.,.. eller burde jeg ha tålmodigheten med å vente en måned til ??
Jeg har brygget en Bayer lager øl som nå har stått en måned på lagring og skal på fat på mandag.
Dette er jo ett lager øl så det bør vel lagres i en måned før det drikkes etter det jeg har skjønt, men er dette pga karboneringen eller er det for smaken sin del?
jeg har nå smakt på Bayeren og den ble helt FANTASTISK i smak, lukt, farge og ettersmak så er dette uten tvil det beste brygget hittil.
Jeg lurer litt på om jeg skal tappe dette over på cornelius fat og tvangskarbonene det nå siden smaken allerede er der jeg ønsker.,.. eller burde jeg ha tålmodigheten med å vente en måned til ??