Den er "beregnet på drikkevann", ikke flytende væske på 70grader. Veldig stor forskjell mtp å gi fra seg giftige stoffer. Synes det er på kanten til skremmende hvor likegyldige noen kan være mtp hva slags stoffer som er i kontakt med brygget deres. Ofte baserer det seg på uttalelsen: Jeg har brukt det og det går helt fint. Smaker ingenting.
Det kan jo antas at giftstoffene ikke gjør deg umiddelbart syk, heller ikke setter smak og strengt tatt ikke gjør noe som helst med deg. Men når du serverer den ølen til andre, burde tankene dine gå i retning av hva du kan gi dem.
Krav til food grade i produksjon av mat og drikkevarer er ikke hysteria fra myndigheter. Det er forskjell på å barbere seg og skjære hodet av seg, men å tenke at det billigste av det billige (Biltema) funker helt fint det også, det er bare billigere, blir noe slepphendt.
Garantert at de bruker en forjævlig billig plast full av skit du ikke vil ha i kroppen. Bare fordi de sier at du kan bruke den til drikkevann, betyr ikke at den er på noen som helst måte godkjent til det. Its merely a suggestion.
Og igjen, til slutt, om du ikke bryr deg selv: Tenk på hva du gir gjestene dine.