Tenkte å prøve meg på en litt kraftig maltdrevet, mørk belgisk sak. Tar gjerne imot gode tips, påpeking av feil og forslag til forbedringer. Ikke at det nødvendigvis trenger å være helt typeriktig - men det hadde jo vært moro om det treffer så noenlunde.
Jeg kjører BIAB.
Volume: 20 liters
Boil Volume: 20 liters
OG: 1063
Alcohol: 6.3 % by vol.
Colour: 44 EBC (Brown)
Bitterness: 20 IBU
BU/GU: 0.31
Fermentables
Maris Otter Pale Malt 7 EBC 2000 g
Munich Malt 20 EBC 15 EBC 1500 g
Pilsner Malt 3 EBC 4 EBC 1000 g
Abbey Malt 50 EBC 50 EBC 500 g
Aroma Malt 150 EBC 150 EBC 200 g
Kandis (dark) 500 EBC 300 g
Mash schedule: 65 degrees for 60 minutes.
Hops
Hersbrucker 1.6% alpha 40 g 60 minutes
Fuggle 4.0% alpha 30 g 30 minutes
Tettnanger 3.8% alpha 20 g 15 minutes
Fermentation
Yeast: Safbrew Abbaye
Hva tror dere? Blir dette brukbart? Hva bør eventuelt endres?
Jeg kjører BIAB.
Volume: 20 liters
Boil Volume: 20 liters
OG: 1063
Alcohol: 6.3 % by vol.
Colour: 44 EBC (Brown)
Bitterness: 20 IBU
BU/GU: 0.31
Fermentables
Maris Otter Pale Malt 7 EBC 2000 g
Munich Malt 20 EBC 15 EBC 1500 g
Pilsner Malt 3 EBC 4 EBC 1000 g
Abbey Malt 50 EBC 50 EBC 500 g
Aroma Malt 150 EBC 150 EBC 200 g
Kandis (dark) 500 EBC 300 g
Mash schedule: 65 degrees for 60 minutes.
Hops
Hersbrucker 1.6% alpha 40 g 60 minutes
Fuggle 4.0% alpha 30 g 30 minutes
Tettnanger 3.8% alpha 20 g 15 minutes
Fermentation
Yeast: Safbrew Abbaye
Hva tror dere? Blir dette brukbart? Hva bør eventuelt endres?