Hei,
hvordan beregner/estimerer man hvor mye bitterhet en humle avgir når den tilsettes ved kokestopp og nedkjøling starter ?
Dersom jeg for eksempel tilsetter 30 gram Vic Secret humlepellets med alfa18% ved kokestopp, vil den tilføre mye bitterhet ?
Bruker kjølespiral, cirka 25-30 minutter fra 100 grader Celsius til 20 grader og volum vørter etter kok er cirka 25 liter.
				
			hvordan beregner/estimerer man hvor mye bitterhet en humle avgir når den tilsettes ved kokestopp og nedkjøling starter ?
Dersom jeg for eksempel tilsetter 30 gram Vic Secret humlepellets med alfa18% ved kokestopp, vil den tilføre mye bitterhet ?
Bruker kjølespiral, cirka 25-30 minutter fra 100 grader Celsius til 20 grader og volum vørter etter kok er cirka 25 liter.
 
				 
						 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		