stenkarlsen
Norbrygg-medlem
Kom over en fantastisk saison i helga, som jeg føler jeg bare kan fantasere om å brygge selv!
Dette var en BFM (Brasserie des Franches-Montagnes) √225 Saison.
Trenger tips fra andre som har smakt denne! Dette smaker som en blanding av en nydelig saison og nøgne ø Tindved. Det er nettopp denne syrligheten jeg syntes var helt fantastisk!
Har en kammerat som fikk infeksjon i saisonen sin(så han pasteuriserte den), og denne smakte litt det samme, helt nydelig!
Må jeg rett å slett få en slags kontrollert infeksjon for å oppnå slik syrlighet?
Alle tips tas imot med stor takk! Lenge siden ejg har vært så gira på noen brygg faktisk!
Dette var en BFM (Brasserie des Franches-Montagnes) √225 Saison.
Trenger tips fra andre som har smakt denne! Dette smaker som en blanding av en nydelig saison og nøgne ø Tindved. Det er nettopp denne syrligheten jeg syntes var helt fantastisk!
Har en kammerat som fikk infeksjon i saisonen sin(så han pasteuriserte den), og denne smakte litt det samme, helt nydelig!
Må jeg rett å slett få en slags kontrollert infeksjon for å oppnå slik syrlighet?
Alle tips tas imot med stor takk! Lenge siden ejg har vært så gira på noen brygg faktisk!