Med kjellerbryggeriet i Drøbak, bare et kanonskuddlengde fra Blücher, er det med skam å melde at dette har gått meg hus forbi. Men jeg skal melde meg til tjeneste for øl og fedreland neste år.
Som de fleste andre var den lange vårnatta, er jeg uerfaren med slikt krutt som dette. Maltoppskriften er jo grei, men er det liksom fritt frem valg av gjær og humle-regime eller ligger det noe føringer fra overkomandoen? Eller er overkomandoen kanskje av samme oppfatning som i 1940, vent til skip er passert/kokingen er over før du gjør noe som helst?
Jeg vet jo at Birger Eriksen hadde sagt "vist fanden skal det humles" og puttet oppi det han selv mente var best, men så er jeg jo ikke engang en Andersen, så derfor spør jeg: "hva er riktig humle og gjær på en slik dag?"
Sent fra min SM-N950F via Tapatalk
Som de fleste andre var den lange vårnatta, er jeg uerfaren med slikt krutt som dette. Maltoppskriften er jo grei, men er det liksom fritt frem valg av gjær og humle-regime eller ligger det noe føringer fra overkomandoen? Eller er overkomandoen kanskje av samme oppfatning som i 1940, vent til skip er passert/kokingen er over før du gjør noe som helst?
Jeg vet jo at Birger Eriksen hadde sagt "vist fanden skal det humles" og puttet oppi det han selv mente var best, men så er jeg jo ikke engang en Andersen, så derfor spør jeg: "hva er riktig humle og gjær på en slik dag?"
Sent fra min SM-N950F via Tapatalk
