1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

BL 12 3 - Frambozo - Stian Krog

En tråd i 'Bjorleik' startet av Gahr, 2 Okt 2012.

  1. Gahr

    Gahr
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    [tt][size=10pt]Generell informasjon
    Navn på brygget: Frambozo

    OG: 1050
    FG: 1012
    Farve (beregnet): 27 EBC
    Beregnet bitter: 19 IBU, med formel 'Tinseth'.
    Vørtermengde: 34 l
    Sluttvolum:  23 l

    Malt & sukker
    5400 gram Weyermann Premium pilsnermalt  3,5 EBC
    1000 gram Thomas Fawcett crystal malt  150  EBC

    Vann
    Ikke oppgitt

    Meskeskjema
    62 °C i 60 min
    69 °C i 30 min
    Utmesk 75-85 °C

    Humle
    20 gram Northern Brewer pellets 10,5 %-alfa 90 min

    Øvrige ingredienser
    Saften av 4 kg bringebær (frosne, knust og kokt i 5 min, tilsv. 3 liter saft)
    Saften av 4 sitroner    (frosne, knust og kokt i 5 min, tilsv. ca. 2,5 dl)
    Begge deler tilsatt etter primærgjæring (dag 7)

    Koketid
    Total koketid vørter: Ikke oppgitt

    Gjær
    Betegnelsen på gjæren: White Labs WLP550

    Gjæringstemperatur og -tid
    Primærgjæring  6 dager 15 °C
    Sekundærgjæring 7 dager 22 °C

    Øvrig informasjon
    Filtrert: Nei
    CO2: Naturlig
    Bryggedato: 19.08.2012
    Tappedato:  01.09.2012
     

Del denne siden