Duckboot
Norbrygg-medlem
#46 Sint Vår
Recipe Specifications
--------------------------
Boil Size: 26,92 l
Post Boil Volume: 23,92 l
Batch Size (fermenter): 20,00 l
Bottling Volume: 20,00 l
Estimated OG: 1,065 SG
Estimated Color: 18,6 EBC
Estimated IBU: 20,9 IBUs
Boil Time: 60 Minutes
Ingredients:
------------
Amt Name Type # %/IBU
4,50 kg Pale Malt (2 Row) Bel (5,9 EBC) Grain 1 75,0 %
0,50 kg Cara-Pils/Dextrine (3,9 EBC) Grain 2 8,3 %
0,50 kg Wheat Malt, Bel (3,9 EBC) Grain 3 8,3 %
0,50 kg Brown Sugar, Dark (98,5 EBC) Sugar 4 8,3 %
25,00 g Perle [8,00 %] - Boil 60,0 min Hop 5 20,9 IBUs
20,00 Items Dried Carolina Reaper (Boil 15,0 mins) Spice 6 -
8,00 Items Dried Bhut Jolokia (Boil 15,0 mins) Spice 7 -
1,0 pkg Abbaye (Danstar #) Yeast 8 -
Sint Vår fordi jeg regner med at den bør godgjøre seg noen måneder før at den kan drikkes.
(Ikke se så skeivt på maltsammensetningen - Det var det jeg hadde tilgjengelig)
Recipe Specifications
--------------------------
Boil Size: 26,92 l
Post Boil Volume: 23,92 l
Batch Size (fermenter): 20,00 l
Bottling Volume: 20,00 l
Estimated OG: 1,065 SG
Estimated Color: 18,6 EBC
Estimated IBU: 20,9 IBUs
Boil Time: 60 Minutes
Ingredients:
------------
Amt Name Type # %/IBU
4,50 kg Pale Malt (2 Row) Bel (5,9 EBC) Grain 1 75,0 %
0,50 kg Cara-Pils/Dextrine (3,9 EBC) Grain 2 8,3 %
0,50 kg Wheat Malt, Bel (3,9 EBC) Grain 3 8,3 %
0,50 kg Brown Sugar, Dark (98,5 EBC) Sugar 4 8,3 %
25,00 g Perle [8,00 %] - Boil 60,0 min Hop 5 20,9 IBUs
20,00 Items Dried Carolina Reaper (Boil 15,0 mins) Spice 6 -
8,00 Items Dried Bhut Jolokia (Boil 15,0 mins) Spice 7 -
1,0 pkg Abbaye (Danstar #) Yeast 8 -
Sint Vår fordi jeg regner med at den bør godgjøre seg noen måneder før at den kan drikkes.
(Ikke se så skeivt på maltsammensetningen - Det var det jeg hadde tilgjengelig)