Bør jeg flaske dette?

Det vi sannsynligvis ha liten effekt, men og så sannsynligvis noen. Men hvis du vil ha mer effekt så kan du tappe ut gjær fra bunn, lage en ministarter på DME. Pitche denne ca 12-18 timer senere da den bør ha nådd høy krausen. Dette har mer effekt som regel enn å røre om på dunken. Det kan hjelpe deg noen poeng videre. Jeg sier tappe ut gjær for å slippe å åpne en ny pakke, med mindre du har noe slurry stående.
Sjekket forøvrig termometeret, og det viser det samme som et digitalt Fluke termometer jeg har liggende, så det er ikke noe galt der.
 
Sjekket forøvrig termometeret, og det viser det samme som et digitalt Fluke termometer jeg har liggende, så det er ikke noe galt der.

Good. Man tviler sjeldent på Fluke. Så da kryper vel det seg mer og mer mot et spøkelsesbrygg. Veldig uvitenskapelig dog, og vitenskapen har som oftest rett :)
 
Tilbake
Topp