Men er det egentlig noe å bry seg om? Når jeg mesker er det grumsete i grunn helt opp til avkjøling, men etter avkjøling, whirlpool og 30-60 minutters hvile er den veldig klar og fin. Eller misforstår jeg hva du mener?
Planlegger noe litt mindre. Kan du tipse evt link til de varmelementene, de så low dencity ut, og til pumpa du valgte til motstrømskjøleren?
Typed with thumbs.
Artig. Får sette to stk skruer på innkjøpslisten da.
Aha. Spesial-greier? Ikke now man får tak i på lokal byggevarebutikk?
Søndagens brygg klart.
83 L
23 kg pilsnermalt
0,5 kg carapils
20g amarillo @ fwh
300g nelson, citra, mosaic @ flameout
100g appelsinskall @flameout/5 min.
100g grapefruktskall @ 5 min/flameout.
20g sitronskall @ 5 min / flameout
Gjæres med WLP800.
Klarer ikke helt å få denne oppskrifta ut av hodet. Har du brygget den før? Synes den ser veldig frisk ut, og tror det er noe jeg kan like. Jeg kunne tenkt meg å legge den rundt 4.5 og gi den litt havregryn. Hvor lenge bevares aroma/smak av skall egentlig, har bare brukt det på øl som ikke blir gammelt.
Typed with thumbs.