neslekkim skrev:Jøss, nå har Vin og Bar tatt inn endel av produktene fra Brooklyn Brewshop, kult!
http://vinogbar.no/index.php?cPath=198_307
jikvig skrev:neslekkim skrev:Jøss, nå har Vin og Bar tatt inn endel av produktene fra Brooklyn Brewshop, kult!
http://vinogbar.no/index.php?cPath=198_307
Nå, de har ikke fått det inn enda. De var "bare kommet til landet, og håper å få de på lager før helgen".
Men spennende blir det!
I tillegg kommer Bryggselv.no med lignende produkter, ferskkvernet malt og oppskrifter fra kongen av Norbryg, Gahr selv
Aleksander_B skrev:I know Og all takk til Gahr som deler.
Men hadde vært fint å hatt dem i bokform og i hylla sammen annen bryggelektyre.
neslekkim skrev:Ang Brooklyn, denne kan jo være interresant også: http://brooklynbrewshop.com/beermakingbook
Odland skrev:neslekkim skrev:Ang Brooklyn, denne kan jo være interresant også: http://brooklynbrewshop.com/beermakingbook
Kikka på den boka - så noe spennende ut.
Bjarte H skrev:"For small batches" - blir god på skalering med andre ord.
neslekkim skrev:Bjarte H skrev:"For small batches" - blir god på skalering med andre ord.
tja, 1 gallon og 5 gallon, vi bruker vel normalt 5 gallon, men for nybegynnere er vel 1 gallon greit med tanke på at det ikke krever noe særlig utstyr utover det du allerede har på kjøkkenet.
Odland skrev:Mye i frakt, Aleksander?
EDIT: Ohh - fin pris på Amazon med frakt.
Erlendso skrev:Brooklyn brewshop sine sett er kanskje helt greit for splitter nye bryggere. Har likevel enda ikke skjønt helt all hype rundt Brooklyn Brewshop. Sans for markedsføring; Det skal de ha. Men i bunn og grunn blander de bare malt, legger ved en pose humle og noe Safale S-05 som de selger til blodpris. Det kommer ikke så tydelig fram at prosedyre, renhold, og gjæringsforløp gjerne er viktigere enn selve maltblandingen.
Hvis en ikke er helt passiv klarer man vel å finne fram til minst like gode oppskrifter på egen hånd, enten i bokform eller på nett?