Brown Ale, valg av gjær

Min stanset på 1018 som FG iflg notatene mine. Dette da med WLP007. Har heller ingen måte å oksygenere på annet en visp og rist :)

Min stod, grunnet logistiske utfordringer i 3uker på dunk, temp ca 17-18graders kjellerbod hele gjæringsforløpet.


Sent from my SM-G935F using Tapatalk
 
Min stanset på 1018 som FG iflg notatene mine. Dette da med WLP007. Har heller ingen måte å oksygenere på annet en visp og rist :)

Min stod, grunnet logistiske utfordringer i 3uker på dunk, temp ca 17-18graders kjellerbod hele gjæringsforløpet.


Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ja, det var det jeg så at du fikk den ned til 18. Jeg lar den stå en uke til og håper den går ned litt til.

Sent fra min SM-G900F via Tapatalk
 
Ser du har mesket noe høyere enn meg, jeg kjørte vel noe rundt 65°C i 60min, og varmet opp til 78 før jeg skylte med vann på rundt 80. Kan være den noe høyere mesketempen din som gjør forskjellen, men en uke ekstra skader jo aldri ;)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
 
Tilbake
Topp