Aleksander_B
Dommer
Heisann bryggefolk!
Jeg har en Maibock som skal tappes på fat i morgen.
Har gått rundt og tenkt på å brygge en bayer som neste lager i (kald)-bryggekøen. (Noe begrenset ved lagerbrygging da jeg bruker gjæringskap.
Jeg lurer derfor på om jeg kan bruke gjærslurryen ifra Maibocken, WLP833 German Bock.
Dersom den kan brukes til dette ser jeg for meg å ta vare så mye gjær som mulig ved å vaske den.
Jeg ser for meg å brygge denne i romjula.
Setter pris på alle rd og tips...!
Jeg har en Maibock som skal tappes på fat i morgen.
Har gått rundt og tenkt på å brygge en bayer som neste lager i (kald)-bryggekøen. (Noe begrenset ved lagerbrygging da jeg bruker gjæringskap.
Jeg lurer derfor på om jeg kan bruke gjærslurryen ifra Maibocken, WLP833 German Bock.
Dersom den kan brukes til dette ser jeg for meg å ta vare så mye gjær som mulig ved å vaske den.
Jeg ser for meg å brygge denne i romjula.
Setter pris på alle rd og tips...!