Heisann! Har lyst å brygge en enkel pils, etter oppdagelsen av banan esteren i dahls svinger jeg litt unna den tanken.
Er mer ute etter å finne en oppskrift som minner mer om peroni, en italiensk pils jeg fant på rema 1000.
Denne er relativt nøytral i lukt, noe jeg uten å ha vært i "hele" syden forbinder med den typiske syden pilsen. Ser at denne har mais i oppskriften, og malt naturligvis
Nydelig leskende pils synes jeg! Trenger litt råd og tips til en nøytral gjær, evt hvordan utføre gjæring av pilsner uten at en ubehagelig ester produksjon oppstår
Gjerne også en oppskrift om noen har å dele
- med mais
- lite fremtredende humle?
- relativt lys
Takker og bukker for alle svar og tips på forhånd
Er mer ute etter å finne en oppskrift som minner mer om peroni, en italiensk pils jeg fant på rema 1000.
Denne er relativt nøytral i lukt, noe jeg uten å ha vært i "hele" syden forbinder med den typiske syden pilsen. Ser at denne har mais i oppskriften, og malt naturligvis
Nydelig leskende pils synes jeg! Trenger litt råd og tips til en nøytral gjær, evt hvordan utføre gjæring av pilsner uten at en ubehagelig ester produksjon oppstår
Gjerne også en oppskrift om noen har å dele
- med mais
- lite fremtredende humle?
- relativt lys
Takker og bukker for alle svar og tips på forhånd