Hei,
Tar i mot tips for å brygge med fersk gjær for første gang.
Jeg skal brygge en Kølsh på 50L med OG 1048, FG skal forhåpentligvis bli 1010.
Jeg skal kjøpe WLP029 GERMAN KÖLSCH, 4 rør fra BryggSelv med utløpsdato 30/7-15.
Jeg har 2L erlenmeyerkolbe, magnet, samt magnetrører.
Hva skal jeg nå gjøre?
I følge MrMalty (som jeg har brukt på alle mine tørrgjærsbrygg) må jeg ha:
#Yeast cellls needed: 445 (billions)
#Vial packs needed without starter: 6
#Vial packs with starter: 3
#Liter of starter required: 4.23
Skal jeg koke opp 4.23L med feks spraymalt, kjøle ned og så ha tre gjærrør i og starte magnetrøring?
Beklager hvis slike emner finnes fra før, fant ikke ved enkle søk som "gjærstarter" osv - var for mye med høsting osv.
Tar i mot tips for å brygge med fersk gjær for første gang.
Jeg skal brygge en Kølsh på 50L med OG 1048, FG skal forhåpentligvis bli 1010.
Jeg skal kjøpe WLP029 GERMAN KÖLSCH, 4 rør fra BryggSelv med utløpsdato 30/7-15.
Jeg har 2L erlenmeyerkolbe, magnet, samt magnetrører.
Hva skal jeg nå gjøre?
I følge MrMalty (som jeg har brukt på alle mine tørrgjærsbrygg) må jeg ha:
#Yeast cellls needed: 445 (billions)
#Vial packs needed without starter: 6
#Vial packs with starter: 3
#Liter of starter required: 4.23
Skal jeg koke opp 4.23L med feks spraymalt, kjøle ned og så ha tre gjærrør i og starte magnetrøring?
Beklager hvis slike emner finnes fra før, fant ikke ved enkle søk som "gjærstarter" osv - var for mye med høsting osv.
Sist redigert: