Hei,
Har sett i diverse diskusjoner at det er mulig å dele opp "bryggedagen" over 2 dager, det kan være en grei løsning for småbarnsforeldre
Noen erfaringer med dette? Jeg har aldri gjort det før, men tenker å prøve fra i dag.
Dag 1:
Mesking
Skylling
Lar så vørteren stå til dagen etterpå.
Dag2:
Koking
Nedkjølig, tilsette gjær
Videre prosess ..
Kan dette gjøres med alle slags malttyper?
Har sett i diverse diskusjoner at det er mulig å dele opp "bryggedagen" over 2 dager, det kan være en grei løsning for småbarnsforeldre
Noen erfaringer med dette? Jeg har aldri gjort det før, men tenker å prøve fra i dag.
Dag 1:
Mesking
Skylling
Lar så vørteren stå til dagen etterpå.
Dag2:
Koking
Nedkjølig, tilsette gjær
Videre prosess ..
Kan dette gjøres med alle slags malttyper?