Chit malt hos Brygg Selv

Det er vel særlig proteininnholdet og derved bedring av sumholbarbarheten som har vært et viktih poeng med chit?

Lite smak, ABV påvirkning og bedre skum? Det har vel vært et alternativ til carapils? Men om det merkes? Tja. Jeg pleier ikke å ha dårlig skum, men om det skyldes chit eller ei, vet jeg ikke.
 
Jeg er ikke overbevist om at de har god info der. Jeg har prøvd å få noe ut av Castle om det der, men uten å få svar. Det kan godt hende effekten er nokså lik, men det kan jo umulig være det samme. Chitmalt er malt, dvs. det er spira og tørka, og det betyr at du har enzymer der som du ikke har i valsa bygg. Hvis ikke er vel maltingsprosessen helt meningsløs?
Jeg ser Holmbrew har Flaket Bygg igjen på lager så da blir det en liten tur til dem for påfyll før neste Irsk Stout brygges.
 
Tilbake
Topp