1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Cider og oksidering

En tråd i 'Brygging' startet av Bkringl, 9 Aug 2018.

  1. Bkringl

    Bkringl
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Hvor utsatt er feks eplecider for oksidering om den skal flaskes/bokses ferdigkarbonert fra fat?
     
  2. Serigst

    Serigst
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Bryne
    Noen? Lurer på det samme :)
     
  3. steinmb

    steinmb
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Bergen
    Ikke one jeg har merket. Flaskekarbonerte på 0.75 champis-flasker. Lagret i over to år uten at jeg merker noe oksidering. Flasker med høyt trykk, derfor plaskene så går det gass noen steder så er det ut gjennom ølkorken, brukte ikke kork + gitter/kork.
     

Del denne siden