Søtstoffet/"sukkeret" i pærer er erythritol. Det er ikke gjærbart. Pærer inneholder under 3% sukrose...
EDIT: Du vil ikke få gjæret ut mer enn noen promille alkohol av ren pærejuice. En av grunnene til at folk bruker pærejuice/-saft i sluttfasen er nettopp fordi søtstoffet ikke gjærer, og dermed tilfører sødme til det ferdige produktet. TL;DR: Bytt den pærejuicen i eplejuice!
Søtstoffet/"sukkeret" i pærer er erythritol. Det er ikke gjærbart. Pærer inneholder under 3% sukrose...
EDIT: Du vil ikke få gjæret ut mer enn noen promille alkohol av ren pærejuice. En av grunnene til at folk bruker pærejuice/-saft i sluttfasen er nettopp fordi søtstoffet ikke gjærer, og dermed tilfører sødme til det ferdige produktet. TL;DR: Bytt den pærejuicen i eplejuice!
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.