Har noen spørsmål når det gjelder bryggen ved bruk av coopers stout maltekstrakt.
1. Har hørt at man istedet for å bruke et kilo sukker med maltekstraktet, at man skal erstate sukkeret med maltekstrakt istedet. Er det da mulig å kun bruke en boks 1.8kg maltekstrakt,med ca 10-12 liter vann, istedet for å lage 23 l øl med maltekstraktet + 1kg sukker?
2. Vis dette går, skal jeg da bare bruke en halv pose gjær?
3. Skal stouten ha ca 2g sukker ved flasking p 33cl flasker?
4. hva slaks tempraturer er akseptable ved gjæringen?
5. Hvor lang lagringstid har det ferdige ølet?
Takk for alle svar
1. Har hørt at man istedet for å bruke et kilo sukker med maltekstraktet, at man skal erstate sukkeret med maltekstrakt istedet. Er det da mulig å kun bruke en boks 1.8kg maltekstrakt,med ca 10-12 liter vann, istedet for å lage 23 l øl med maltekstraktet + 1kg sukker?
2. Vis dette går, skal jeg da bare bruke en halv pose gjær?
3. Skal stouten ha ca 2g sukker ved flasking p 33cl flasker?
4. hva slaks tempraturer er akseptable ved gjæringen?
5. Hvor lang lagringstid har det ferdige ølet?
Takk for alle svar