I dette finværet frister det veldig å ta med fatet ut i båten for servering av kald pils.
Vil det fungere å tappe av fatet, gjennom Lindrkjøler'n etter kjøring på fjorden? Kan vel regne med at det er noen bølger og at fatet vil bli litt ristet. Vil det bare bli skum?
Hvordan blir det med co2 på fatet? Fat står på ca 4 grader og 1,2 bar før avreise. Kan vel regne med at temp på øl går opp til 20-30 grader i løpet av helgen. Vil kullsyrenivået holde seg, eller blir det dårlig med futt?
Vil det fungere å tappe av fatet, gjennom Lindrkjøler'n etter kjøring på fjorden? Kan vel regne med at det er noen bølger og at fatet vil bli litt ristet. Vil det bare bli skum?
Hvordan blir det med co2 på fatet? Fat står på ca 4 grader og 1,2 bar før avreise. Kan vel regne med at temp på øl går opp til 20-30 grader i løpet av helgen. Vil kullsyrenivået holde seg, eller blir det dårlig med futt?